Oppustelig redningsvest

270711(1)At have en redningsvest på, når man er i nærheden af vand er vigtigt – meget vigtigt. Men en redningsvest kan godt være træls at gå rundt med, da den oftest er tung.

En oppustelig redningsvest er meget lettere end en normal redningsvest, og så er den også meget blødere. Fordi at en oppustelig redningsvest er så behagelig at have på, gør det at man nærmest ikke bemærker, at man har den på.

En oppustelig redningsvest var for 20 år siden yt, men er efterhånden kommet på mode igen. Dette skyldes at de er blevet meget mere effektive, i forhold til hvad de var dengang, og så er de også blevet meget lettere.

Køb billige redningsveste online – klik her

Priserne på oppustelige redningsveste er stort set de samme, som på normale redningsveste. Du kan finde oppustelige redningsveste fra omkring 500 kroner, hvorimod du kan finde en normal redningsvest til omkring de 300 kroner. Men hvorfor købe en oppustelig redningsvest til 500 kroner, når man kan få en normal redningsvest til 300 kroner? Det svarer jeg dig på, nu!

Men inden da, vil jeg gerne fortælle dig om en svømmevest. For hvis du kan svømme og tit falder i vandet, vil en svømmevest eventuelt være bedre, end en oppustelig redningsvest til dig. Grunden til dette er at, en svømmevest er beregnet til folk der kan svømme (der er stadigvæk opdrift i den), og folk som falder mere i vandet end andre. Men hvis du vil være 100% sikker, så skal du vælge en oppustelig redningsvest!

Hvorfor købe en oppustelig redningsvest?

  • Den er behagelig. En normal redningsvest er oftest ret tung at rende rundt med, og oftest også meget stiv i det – en oppustelig redningsvest er let og blød at have på.
  • Den kan oppuste sig selv automatisk. De fleste oppustelige redningsveste oppuster sig selv, når du falder i vandet. Man kan dog købe oppustelige redningsveste, som man selv skal aktivere, før at den oppuster sig.
  • Den er oftest pænere. En oppustelig redningsvest ser i over 90% af tilfældene, pænere ud, end en normal redningsvest.

.. og mange andre grunde, til at man skal bruge en oppustelig redningsvest.

Her ser du Falcks video om hvordan en oppustelig redningsvest virker:

Jeg regner med at, du er blevet overbevist om at købe, – eller hvert fald kigge på oppustelige redningsveste. Der er så mange fordele ved at købe en oppustelig redningsvest, frem for en normal redningsvest. Og hvis det stod til mig – så blev de normale redningsveste gjort ulovlige, for de er virkelig ingenting, ved siden af en oppustelig redningsvest.

OBS: Det anbefales ikke at bruge oppustelige redningsveste til børn – prøv i stedet en normal redningsvest til børn.