Redningsvest Baby

redningsvest babyHvert år dør flere mennesker – herunder børn og babyer af drukneulykker, som følge af at man har undladt at gøre brug af redningsveste. Det er en skam. Langt de fleste drukneulykker kunne nemlig være undgået, hvis blot man havde husket at gøre brug af en redningsvest.

Særligt når man taler om babyer er det ekstra vigtigt at gøre brug af redningsveste. Man kan i få tilfælde argumentere for hvorfor voksne skulle slippe for at gøre brug af en redningsvest, men ved børn – og i særdeleshed, babyer er det helt udelukket. Der er ingen undskyldning der er god nok til, at din baby ikke skal have en redningsvest på.

Køb redningsvest til din baby online – klik her

En baby farer frem og tilbage og kender ikke sin krop tilpas nok, til at kunne færdes ude på havet. Lige pludselig mister babyen balancen, kravler fra mor, eller noget helt andet – og så kan det ende forfærdeligt. Det kan undgås med en baby redningsvest.

Ingen undskyldninger – på med redningsvesten

En redningsvest til en baby er på ingen måde dyr. Den kan fås fra få hundrede kroner og opefter.

Vi anbefaler aldrig at købe de helt billige modeller, til 100 kroner eller under, da der ofte er en grund til at de er så billige. Der er selvfølgelig heller ikke nogen grund til at købe den dyreste redningsvest til baby, du kan finde, hvis blot du skal gøre brug af den et par gange eller tre. Men gør dig lige den hovedregel, ikke at købe en baby redningsvest til under 100 kroner.

Man får ofte hvad man betaler for, og det er bestemt ikke ved en baby redningsvest du skal satse på at “den er nok fin” Hellere være på den sikre side, og få ro i sindet, og bruge 200 kroner eller mere på redningsvesten til din baby.

En redningsvest til baby koster ikke særlig mange penge, så den undskyldning kan du i hvert fald ikke bruge.

Tænk over det. Er du ikke villig til at bruge 500-600 kroner på en redningsvest til din baby og dermed sikre din baby mod drukneulykker?

3 tips inden køb af redningsvest til baby

At købe en redningsvest er ikke ligetil – for alle. Derfor kommer vi her med 3 tips inden du køber redningsvest til din baby. Vi håber du kan gøre brug af dem.

  • Hvor tit skal i bruge redningsvesten?

Rådet her, er at hvis i tit skal gøre brug af en redningsvest til baby, så gør I klogt i at købe en af de dyre redningsveste. Redningsveste har det med at blive hurtigt slidte. Derfor, hvis redningsvesten kun skal bruges et par gange, behøver man sågar heller ikke at købe den dyreste baby redningsvest der er at finde.

  • Ikke køb den billigste model, til 100 kroner eller derunder.

Det gælder egentligt ikke kun baby redningsveste, men også en hel masse andre produktgrupper. De billigste produkter er som ofte ikke lavet under gode arbejdsvilkår, og så er kvaliteten i al fald heller ikke noget at råbe hurra for. Jeg siger ikke at prisen altid spiller ind på kvaliteten, men rigtig mange gange gør den altså, og når det gælder din baby, skal du ikke satse.

  • Køb en behagelig baby redningsvest.

Nogle redningsveste kan være meget ubehageligt for babyen at have på. Det drejer sig ofte om ‘hårde’ redningsveste. Sørg derfor at købe bløde – og meget gerne ‘tætte’ redningsveste til din baby.

Køb redningsvest til din baby online – klik her

Vær en rollemodel for din baby

Når din baby engang bliver ældre – voksen og ser tilbage på sin barndom, skal det så være af billeder hvor babyen ikke havde en redningsvest på? Nej, vel?

Jeg er afgjort sikker på at du vil få det meget bedre med samvittigheden, hvis du kan sige til dit barn, at du altid har gjort hvad du kunne, for at beskytte ham/hende. Det kan du ikke sige, hvis du glemmer redningsvesten.baby redningsvest Det er ikke for sjov – hvert år dør mange tusinde mennesker verden over, fordi de ikke har gjort brug af en redningsvest. Sørgeligt.

Sørg også for selv have en redningsvest på, så du er en god rollemodel for dit barn

At være sikker – at bruge redningsvest – også dig selv, giver en god og tryg barndom. Det er lige præcis sådan en barndom der er god og skaber et sundt barn.

Hvad koster en redningsvest til en baby?

Det er meget forskelligt.

Som udgangspunkt koster de billigste modeller ca. 200 kroner, mens de dyreste koster omkring 500 kroner. Hvis du blot skal bruge redningsvesten et par gange om året, anbefaler vi at, du køber en baby redningsvest til omkring 200-300 kroner. Så er man stort set sikker på ikke at gå galt i byen, hvis man også husker at tjekke, at redningsvesten har de fornødne certifikater. Skal du bruge den mange gange i løbet af året, så køb en til 500 kroner.

Her kan du se en video af redningsvest til babyer i brug:

Hvor kan man købe en redningsvest til baby?

Mange forskellige steder.

Som udgangspunkt anbefaler vi altid at købe redningsveste på internettet.

Webshops kan i dag tilbyde langt flere fordele end hvad de kunne for få år siden. I dag tilbyder de 14 dages fuld returret, ofte gratis fragt, samt sikker betaling. Alene de 3 grunde, er grundlag nok for, at man lige så godt kan købe det på internettet.

Vi anbefaler denne side MarineUdstyr.dk De sælger kun redningsveste der er godkendte, og derfor kan du godt føle dig sikker, når du har handlet med dem.

Man kan selvfølgelig også vælge at købe en redningsvest til baby i en fysisk butik. Her skal man dog være opmærksom på at priserne er lidt højere end normen, da de fysiske butikker ofte har langt flere omkostninger end en webshop har. Derfor er de også nødt til at hæve priserne, og du er ikke sikret på samme måde, som du er ved nethandel, hvor der er 14 dages fuld returret ved lov.

Om ikke andet, så ønskes du held og lykke med dit kommende køb. Vi håber du har taget vores råd til dig og køber en god og sikker redningsvest til din baby. Det fortjener han/hun.

Husk at du kan læse meget mere om sikkerhed til søs her på siden. Vi har samlet alle det vigtigste, men mange gange “glemte” udstyr til dog og din båd. Læs om f.eks redningsvest til barn, redningsflåde eller flydedragt.