Alger på taget af vores nye garage

Som de fleste af jer allerede ved, så har vi fået bygget en spritny garage til den ene af vores både, og minsandten om der ikke allerede er alger på taget af den

Normalt er jeg lidt af en gør det selv mand, så jeg prøvede at give det en gang tagrens, men det havde desværre ikke det ønskede resultat. Derefter søgte jeg lidt mere viden om det på nettet, for at vurdere om jeg skulle give det forsøg mere, med en anden kemikalie.

I sidste ende valgte jeg at betale for en algebehandling af tag, det tog mig dog et par dage at komme til denne beslutning, og jeg var ikke meget for det. Men i og med at jeg allerede havde prøvet en gang, og at det er tagarbejde det drejer sig om, så valgte jeg at betale mig fra det.

Det er trods alt ikke helt ufarligt at arbejde på taget.

 

Comments are closed.