Helly Hansen redningsvest

marine0007Helly Hansen er et populært brand – over hele kloden. I de seneste par år er har Helly Hansen haft stor succes med deres svømme – og redningsveste.

Helly Hansen startede oprindeligt med at lave meget simpelt tøj, men har efterhånden udviklet sig til at være et af verdens største tøj-firmaer, som producerer alt fra skitøj, til redningsveste. Helly Hansens produkter er kendt for at være af rigtig god kvalitet.

Helly Hansen har i længere perioder kæmpet med deres høje priser (grundet den gode kvalitet), men Helly Hansen har efterhånden fået etableret deres priser længere nede i ‘ligaen’, hvor stort set alle kan være med. Man kan f.eks få en redningsvest fra Helly Hansen, til kun 250 kroner.

Sikker-redningsvest.dk anbefaler:

Billige svømme- og redningsveste fra Helly Hansen

Hvis du skal bruge en svømme- eller redningsvest af god kvalitet til fornuftige penge, er det en Helly Hansen du skal have fat i. Du kan finde sikre og billige Helly Hansen svømme- og redningsveste, på linket herunder.

Helly Hansen har kæmpet meget med deres målgrupper, da det for f.eks 10 år siden, stort set kun var ældre mennesker, der gik i en eller anden form for tøj, fra Helly Hansen. I dag har Helly Hansens målgruppe ændret sig. Helly Hansen går op i at lave tøj som passer til stort set alle aldre – og det er de lykkedes med, ret godt endda!

Helly Hansen lavede f.eks i ”gamle dage” kun redningsveste til voksne, hvor de nu også laver redningsvest til barn.

Hvorfor vælge en svømme- eller redningsvest fra Helly Hansen?

Helly Hansen er et af de bedste mærker i verden, til at lave sikre redningsveste. Herunder står der nogle fordele, ved netop at vælge en redningsvest fra Helly Hansen.

Sikkerheden er sat i fokus. Helly Hansen har styr på at designe flot tøj (og svømme- eller redningsveste), og de har altså også styr på sikkerheden. Helly Hansen ansatte for et par år siden, en ekspert indenfor sikkerhed af rednings- og svømmeveste. Hvis du vælger at købe en svømme- eller redningsvest fra Helly Hansen, kan du trygt regne med, at der er styr på sikkerheden.

Godkendt af organisationerne. Alle redningsveste Helly Hansen har lavet, er godkendt af de forskellige organisationer, som står for sikkerhed til søs. Fx er de blevet godkendt af CE og EN, som er nogle af de vigtigste organisationer som svømme- og redningsveste, skal være godkendt af.

Du ser pæn ud. Hvert fald hvis du har en Helly Hansen svømme- eller redningsvest på. Helly Hansen går som sagt meget op i sikkerhed – men de går også rigtig meget op i design. Hvis du køber en svømme- eller redningsvest fra Helly Hansen, er du sikret, at du er den pæneste med en redningsvest på. Oftest er redningsveste helt røde/gule – men ikke Helly Hansens!

OBS: Helly Hansen laver ikke redningsveste til hunde!