Redningsvest til hunde

045650_01Hunden er menneskets bedste ven – og det er bare en ud af mange grunde, til at du skal gøre brug af en redningsvest til din hund.

Hunde er meget forskellige, når det kommer til vand – nogle hunde elsker vand, og nogle hunde hader vand. Men de har alle en ting til fælles, de kan ikke svømme imod strømmen.

Der er mange farer der lurer, når hunde er i nærheden af vand. Selvom din hund måske godt kan svømme, så skal du ikke tro at den er uden for fare – for en hund er altid i fare, uden en redningsvest. Hunden kan slå hovedet og dermed blive bevidstløs, det kolde vand kan gøre den panisk, eller rigtig mange andre ting.

Sikker-redningsvest.dk anbefaler:

Billig redningsvest til hund

Skal du bruge en billig og sikker redningsvest til din hund? Du kan finde en redningsvest som med garanti passer til din hund, for kun 182 kroner.

Køb redningsvest til din hund online – klik her

En redningsvest til din hund, kan virkelig gøre underværker. Man føler sig med garanti meget mere afslappet, når hunden ikke er i fare – for det er den, uden en redningsvest.

Er det nødvendigt med en redningsvest til en hund?

Ja – det er det. Hunde er ikke dumme – men de er heller ikke kloge. Der kan ske så mange ting for en hund, når den er i nærheden af vand. Nogle hunde går i panik, nogle hunde bruger al deres energi hurtigt, så de lige pludselig ikke har mere energi, og nogle vil drukne efter få sekunder.

Hvis man køber en billig og sikker redningsvest til sin hund, føler man sig godt tilpas. Man behøves ikke at have øjnene på sin hund, hele tiden. Og hunden? Den vil med garanti elske redningsvesten, da den er behagelig for hunden at have på, grundet ”skindet” inderst i redningsvesten.

En redningsvest til en hund, behøves nødvendigvis ikke at koste særlig meget. Hos MarineUdstyr.dk kan man købe redningsveste til hunde, som kun koster 182 kroner. Det vil sige at du for under 200 kroner kan få ro i dit sind, og sikre din hunds liv.

Redningsvesten der kan købes for under 200 kroner er ganske udmærket, og passer perfekt til hunde. Redningsvesten kan købes i forskellige størrelser, så den passer til din hund. Derudover er der selvfølgelig mulighed for at stramme vesten selv, hvis den eventuelt skulle sidde lidt løst på din hund.

Redningsvesten er desuden godkendt af de forskellige marine-foreninger, og du kan derfor trygt købe redningsvesten. Hvis du ikke bryder dig om redningsvesten, eller har fortrudt, har du selvfølgelig 30 dages fuld returret.

OBS: En hund skal have en rigtig redningsvest på (som du kan finde på linket herover), og IKKE en svømmevest.

Læs mere om: Helly Hansen redningsveste (ikke til hunde).