Redningsveste til passagerer på båd/skib

Redningsvest til passagerer på både/skibe - SOLAS godkendtKan du huske filmen Titanic? Den film blev verdensberømt fordi at den var smuk, men samtidig meget sørgelig. Tusindvis af passagerer druknede den aften. Og det værste af det hele er, at filmen var baseret på virkelige hændelser.

Titanic er blot en af mange film, hvor mennesker druknede, fordi at der enten ikke var nok både eller redningsveste om bord. Som bådejer er det derfor vigtigt at der redningsveste til alle, om bord på båden.

Uanset om du ejer en lille jolle eller et stort skib, skal der være nok redningsveste – til alle passagerer. Det er dit ansvar som bådejer/kaptajn – uanset om du sejler med din familie, eller betalte passagerer.

Billige og sikre redningsveste til passagerer

Det er vigtigt at du finder redningsveste som er sikre, men som samtidig også er billige. For hvis du skal købe redningsveste til 5-10 mennesker, kan det lige pludselig blive mange penge, du skal af med.

Denne redningsvest (du kan se billedet i toppen af teksten) er godkendt af SOLAS og alle de vigtige organisationer, og er godkendt til man kan bruge den til passagerer ombord på båd/jolle/skib. Redningsvesten kan desuden fås i alle forskellige størrelser – barn som voksen.

Redningsvesten koster kun 419 kroner pr. stk. Redningsvesten er specielt designet til, hvis der skulle ske en ulykke og man falder i vandet. Redningsvesten er ikke beregnet til at man skal have den på, altid når man er ombord på skibet/båden/jollen, da den både er tung og robust (så den kan modstå alt vejr, og holde alle mennesker oppe, så de ikke drukner). Det er dog en god ide at tage den på, hvis du opholder dig meget tæt på vandet, og dermed i risikozonen for at det uventet kan ske, som f.eks et kraftigt vindstød der kan blæse dig i vandet, eller en stor bølge der kan skubbe dig i vandet

Obs: Husk at lys til redningsveste også kan være en rigtig god ide!

Comments are closed.