Turen fra havnen til garagen

Som jeg fortalte i mit sidste indlæg, så har fået bygget en spritny garage til vores anden båd, og var det så tid til at få den flyttet dertil

Det hele gik fint til at starte med. Vi ankom til havnen, fik båden op på traileren og så var det ellers bare afsted. Vi nåede desværre ikke så langt før at bilen begyndte at brokke sig. Den startede med at sige underlige lyde og efterfølgende begyndte den nærmest at hoppe.

Jeg havde ikke det store kendskab til automekaniker i Ballerup, men det lykkedes mig alligevel at finde et kompetent autoværksted i Ballerup, ved hjælp af Google og andre kunder’s anmeldelser. Faktisk tog det ikke mere end halvanden time fra bilen begyndte at opføre sig underligt og til den var klar til at køre videre. Så det var i alt i alt en vellykket tur, og samtidig fandt jeg et nyt værksted jeg kan bruge fremover uden bekymringer.

 

 

Comments are closed.