Flytning af båden

Sidste vinter fik vi flyttet båden, og da vi desværre ikke selv har en trailer til det, brugte vi et flyttefirma til det. Deres flytteservice var super god, og det var ikke første gang at de var blevet hyret til at flytte en båd.

Vi fandt dem simpelthen ved at indhente 3 flyttefirma tilbud og så valgte vi det bedste af dem. Det fortrød vi ikke. De levede til fulde op til det aftalte, både deres pris, service og tidspunkter blev overholdt til punkt og prikke uden problemer.

Vi synes at det var en glimrende service med de 3 flytte tilbud og vil bestemt bruge det igen, hvis muligheden opstår, og det gælder både ved flytning af båd eller bolig.

Båden var på land

Sagen var jo den at båden var trukket på land for vinteren og at vi havde fundet en havn med bedre belligenhed for os, uden at det kostede mere. Det gjorde det til en nem beslutning, hvorfor skulle vi bruge en time mere på kørsel til og fra båden, når vi nu kunne få en plads lige ved siden af os, og til samme pris ca. Ja faktisk koster den en lille smule mindre, så ikke nok med at vi sparer benzin, så sparer vi rent faktisk også en lille smule ved siden af.

Det er en win – win situation, som vi ikke kunne afslå, og hvorfor skulle vi også det. Nu er båden det nye sted og vi glæder os til sæsonen starter så vi kan bruge vores båd endnu mere, nu når vi har så meget kortere transport tid til havnen.

Comments are closed.