Fastelavnsfest på båden

Vi holdt i år vores årlige fastelavnsfest ombord på båden sidste år

Lad mig bare slå fast med det samme at det var en stor succes, vi havde alle flotte kostumer på og morede os en masse. Nogen havde købt billige kostumer, men de var stadig flotte, mens andre måske havde et kostume som var noget dyrere og mere unikt.

Hvis du selv er på jagt efter et kostume kan du køb kostumer her. Det er dog værd at huske på at det er sjældent at man bruger et kostume mere end 1 gang, og det derfor måske er værd at bruge lidt tid på at finde et flot billigt et af slagsen. Medmindre, selvfølgelig, at du ikke har noget imod at bruge mange penge på det.

Personligt, så har jeg 5 kostumer hængende hjemme i skabet, de er alle kun brugt en gang, men jeg tænker nu nå at det er 5 år siden jeg brugte det første, så kan jeg nok godt tillade mig at starte cyklusen forfra. Og dermed bruge mit første kostume igen i år.

Jeg har et særligt forhold til mit første kostumem da det var første gang nogensinde at jeg var klædt ud, og det er inkl. min barndom. Jeg brød mig ikke om udklædninger da jeg var barn, men det har så sandelig ændret sig nu.

Jeg elsker kostumefester og maskebal, det er simpelthen så morsomt. Især når man ikke ved hvem man står og taler med. Jeg har dog tænkt mere end en gang, dagen efter, at det var ærgerligt at jeg vidste hvem personen fra i går er, fordi vi snakkede rigtig godt sammen. Det må man bare tage med, man kan ikke få det bedste fra begge verdener, som man siger.

Hvis du nogensinde overvejer at holde en kostumefest eller bliver inviterede til en, så gør det. lad vær med at hold dig tilbage. Du vil ikke fortryde det, det bliver hylende morsomt, uden tvivl.

 

 

 

 

Comments are closed.