Kabyssen er vigtig på de lange ture

Kabyssen er uden tvivl meget vigtig når du skal på en længere sejltur. Det gælder om at have planlagt det godt og sørget for alt det rette udstyr.

Vi vil i denne artikel kalde kabyssen for køkken i stedet, da det kan gøre det nemmere at forstår for de ikke skibs- og båd interessede. Skal du have nyt køkken ombord på båden, så er det med at planlægge det godt.

Et køkken design på en båd, skal være milimeter præcist, så alle centimeterne bliver udnyttet fuldt ud. Det er svært at sammenligne det med at skulle have et nyt designer køkken hjemme i huset, da der er mange flere muligheder der. Der har du f.eks køkkenfirmaer som rotpunkt der kan tage sig af det hele og virkelig give dig noget for pengene, men når det drejer sig om båden, så er det en helt anden snak.

Lav det selv

På båden skal du selv tage dig af det meste, hvis ikke det hele. Bevares, du kan selvfølgelig godt finde firmaer der vil tage sig af arbejdet for dig, men så bliver det først rigtig dyrt. Det bedste og det billigste er at du selv laver næsten hele arbejdet, hvis ikke det hele.

På den måde kan du også være sikker på, at du får udnyttet alt pladsen i kabyssen på din båd, og dermed får mest muligt ud af dit nye køkken. Du skal også huske at tage højde for alt det udstyr du skal undervejs på dine sejlture, til at lave maden(og fange den). Det kan jo ikke nytte noget, at du får lavet dit køkken færdig, og du så efterfølgende finder ud af at du mangler plads til både det ene og det andet.

Der er også nærmest garanti for at du vil nyde det mere, når du selv har lavet det, end når du har betalt andre for at lave det.

Comments are closed.