En lille husbåd kan også være rummelig

Bor du i en lille husbåd, og har du derfor problemer med at indrette den, så der er plads til alle dine ting? Og ønsker du samtidig, at dit hjem er både smart og moderne? Det kan være svært at indrette små boliger, så pladsen udnyttes optimalt, og boligen samtidig er moderne og hjemmelig

Der findes heldigvis en række gode råd, som du kan følge, når du skal tænke kreativt og indrette det lille hjem.

Find på smarte, kreative opbevaringsløsninger

Du har lige fået nøglerne til din nye husbåd, og alle dine flyttekasser står og roder på gulvet. Du har dog allerede ét problem – hvordan skal alle dine ting og alt dit tøj nogensinde kunne være på lejlighedens få kvadratmeter?

Frygt dog ej, for med en kreativ tilgang skal du nok få styr på dine opbevaringsløsninger. Når du skal finde opbevaringsløsninger til det lille hjem, er det vigtigt at tænke ud af boksen. Måske kan du bygge smarte hylder ind under sengen eller sofaen?

Mange vælger ligeledes at bygge et komplet reolsystem, som dækker hele væggen. På denne måde kan du udnytte rummet på praktisk vis og få plads til mange ting ét sted. Du kan selv vælge, hvordan denne reol skal se ud, og mens mange ønsker åbne hylder, er andre mere til aflukkede.

Du kan ligeledes give din reol et unikt look ved at kombinere lukkede hylder med åbne og på denne måde skabe dit helt eget udtryk. Det er ligeledes højeste mode at opbevare tøjet på tøjstativer. Her kan du lege med forskellige materialer, og lige nu er naturmaterialer, såsom grene og rustikke stålstænger, blandt de mest populære løsninger.

Skift spisebordet ud med et smart barbord

Kan du ikke se, hvordan køkkenet skal kunne rumme et stort spisebord?

Mange vælger at skifte det klassiske spisebord ud med et barbord. Dette sparer meget plads i det lille køkken og er samtidig både smart, stilrigtigt og moderne. Dit nye barbord behøver tilmed ikke at koste en formue og kræver ofte blot en smart bordplade i træmaterialer og en eller to højstole. Voila – du har bordplads til to og har sparet både plads og penge.

Sengen skal ikke tage unødig plads

Du vil måske allerhelst have en stor, rummelig seng med høj gavl, hvor du har plads til at boltre dig?

Selvom sengen ofte er et vigtigt møbel, er det begrænset, hvor stor en seng du kan proppe ind i en lille etværelseslejlighed. Også derfor er du nødt til at være realistisk, når du skal investere i en ny seng. Måske kan du spare plads ved at vælge en halvandenmandsseng i stedet for en dobbeltseng? Du kan læse meget mere om, hvordan du finder den perfekte seng, som passer til dine behov, hos https://senge-testeren.dk/

Brug et gardin som rumdeler

Ønsker du at separere soveværelset fra resten af stuen, kan du med fordel bruge et gardin til at indramme rummet. Dette er ikke blot en praktisk løsning til dit lille hjem, men et gardin er tilmed med til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Hvilket gardin du ønsker at vælge er op til dig, og er du mere til faste materialer, kan du ligeledes inddele rummet med en skydedør. Du kan kigge lidt her http://boligmagasinet.dk/indretning/15-ideer-til-indretning-af-sovevaerelset-i-en-etvaerelses-lejlighed

Hæng køkkenskabene op

Ved at hænge hylder op i køkkenet skaber man både smart og effektiv køkkenplads. Hylder i køkkenet er nemlig en praktisk måde, hvorpå du kan opbevare stort som småt. Her kan dit flotte porcelæn tilmed ses og dermed stå til udstilling. Du kan se en masse eksempler på hos https://www.pinterest.dk/explore/hylder/?lp=true

At have åbne skabe, hvor man kan se ind til porcelænet, er meget moderne lige nu, hvorfor køkkenskabene vil skabe en smart og stilren indretning i dit hjem.

Mal gulve og vægge hvide

En lille lejlighed kan synes større med hvide gulve og vægge. Dette resulterer nemlig i, at fladerne virker større, og rummet får karakter af at være lysere og mere luftigt. Derudover er hvidmalede gulve og vægge meget populære, især inden for den nordiske indretningsstil. Her står de hvide vægge i en flot kontrast til rustikke, mørke møbler, hvilket skaber en flot, moderne og personlig stil.

Hvilken varmekilde har du ombord på husbåden

Det er bestemt ikke det første man tænker på, når man flytter ind på en husbåd, men ikke desto mindre er det stadig utrolig vigtigt, at have med i sine tanker. Det er jo ikke ligesom når du flytter ind i en ny lejlighed og der er fjernvarme, sådan fungere det desværre ikke ombord på en båd.

Her bliver du nødt til at tænke alternative varmekilder, og en brændeovn kan måske være sagen. En brændeovn har også visse fordele i forhold til f.eks fjernvarme. Det er utrolig nemt at holde styr på budgettet, da du skal have fat i brænde hver gang du bruger den, og derfor ved du præcis hvor meget du bruger og hvornår.

Det kan gøre det nemmere at spare, når det er så let at følge med i forbruget, og dermed kan det rent faktisk gøre en væsentlig forskel i dit budget. Du kan læse meget mere om brændeovne hos https://varmekilder.dk/braendeovn-test/.

 

Comments are closed.