Klæd dig ordentligt på

I det klima vi har her i Danmark er det virkelig vigtigt at man medbringer varmt tøj til sin sejltur

Personligt har jeg altid flere varme sweaters liggende i kahytten, så jeg aldrig glemmer at medbringe varmt tøj til min sejltur. Jeg er dog også så heldig at mine sweaters ikke koster særlig meget da det er min kone der strikker dem, og de er utrolig varme.

Der er i øjeblikket et stort online garnudsalg, så hvis du har en kone der strikker dine trøjer, så er det med at slå til. Der er mange at spare og der er altså bare ikke noget som varmt hjemmestrikket tøj, når man ligger derude på søen og kigger på horisonten.

Min kone har strikket i adskillige år, men det er først de sidste par år at hun er begyndt at lave trøjer til mig. Det er virkelig dejligt.

 

Comments are closed.