Hvad er .net

.NET er teknologien fra Microsoft, som stort alle andre Microsoft-udviklinger vil bruge i fremtiden. Det er en stor teknologisk ændring, som Microsoft introducerede for at fange markedet fra SUNs Java

For få år siden havde Microsoft kun VC ++ og VB til at konkurrere med Java, og Java var ved at fange markedet meget hurtigt.

Med en verden afhængig af internet var Java-relaterede værktøjer blevet det bedste valg til webapplikationerne, og Microsoft var ved at tabe kampen. Tusindvis af programmører flyttede til java fra VC ++ og VB.

Det er dog typisk Microsoft at være bagud fra start af, og så hente det meget hurtigt. Dette gælder også med .net. Microsoft satte deres bedste mænd på at arbejde med et hemmeligt projekt kaldet Next Generation Windows Services (NGWS). Under direkte tilsyn af Bill Gates.

Resultatet af projektet er det, vi nu kender som .net. Selvom .net har lånt de fleste af sine ideer fra Suns J2EE, har det virkelig overgået deres konkurrenter.

.net-platformen blev designet til at give:

  • Evnen til at gøre hele rækken af ​​computerenheder til at fungere sammen og at få brugeroplysninger automatisk opdateret og synkroniseret på dem alle.
  • Øget interaktiv evne til websteder, aktiveret ved større brug af XML (Extensible Markup Language) i stedet for HTML.
  • En premium online abonnementstjeneste, der vil have tilpasset adgang og levering af produkter og tjenester til brugeren fra et centralt udgangspunkt for styring af forskellige
  • applikationer, som f.eks. E-mail eller software, såsom Office .NET
  • Centraliseret datalagring, som øger effektiviteten og nem adgang til information samt synkronisering af information blandt brugere og enheder.
  • Evnen til at integrere forskellige kommunikationsmedier, såsom e-mail, fax og telefoner.
  • For udviklere, evnen til at skabe genanvendelige moduler, hvilket skal øge produktiviteten og reducere antallet af programmeringsfejl.

Hvis du er interesseret i at lære mere om det, kan du tage et .net kursus. Der findes heldigvis en del udbydere af .net kurser nu til dags. Du kan klikke på nedenstående link for at se nærmere på et kursus.

Find .net kursus her 

Comments are closed.