Lær at sejle med en erfaren sejler

Som jeg var inde på tidligere i et andet indlæg, så lærte jeg mig selv at sejle, men som jeg nævnte, er det absolut ikke noget jeg kan anbefale

I dette indlæg vil jeg komme lidt mere ind på hvorfor det er en fordel at få hjælp til det.

Der er ikke nogen tvivl om, at når man skal lære at sejle, så er sikkerhed et af de største emner. Du skal huske på at du skal langt ud på vandet, og at du i de fleste tilfælde ikke har nogen til at hjælpe dig i nærheden af din båd.

Nu til dags findes der heldigvis en masse der udbyder sejlerkursus, nogen bedre end andre, men det er en historie til en anden gang. Du kan søge efter sejlerkursus, en fagskole eller andre muligheder på nettet. Der er nok at vælge imellem. Jeg vil dog anbefale dig også at søge lidt baggrundsinformation, på enten stedet eller personen der udbyder det, da det kan spare dig for en masse besvær, og måske i sidste ende, penge også.

Brug et kendt navn

Der er en masse kendte navne i den branche som du med fordel kan benytte dig af eller du kan vælge at benytte en fri fagskole.Ligemeget hvad så vil du ikke fortryde at smide lidt penge efter det, hvis du virkelig har tænkt dig at lære at sejle ordentligt, uden at du sætter hverken dit eget eller andres liv på spil.

Der er rigtig mange faktorer der skal tages højde for når du sejler, og det er ikke kun vejret, selvom det selvfølgelig er en stor del af det.

Når du har besluttet dig hvilken udbyder du vil benytte dig af, så er det bare med at kaste sig ud i det, du får intet ud af at tøve, udover en masse spildt tid.

 

Comments are closed.