Nye farvande

Jeg har efterhånden sejlet i rigtig mange år og selvom, som de fleste af jer herinde ved, at jeg er selvlært sejler, har jeg dog i de senere år taget kursuser i sejlads, for at være sikker på at jeg kendte alle de officielle regler osv

Det er dog ikke dette som det skal handle om nu, eller jo det er det faktisk, bare i omvendt rækkefølge. Forstået på den måde at det rent faktisk er mig der overvejer at få licens til at udbyde sejlerkursus.

For at være sikker på at jeg vil trænge igennem og gøre det på en professionel måde har jeg et præsentationsteknik kursus. Jeg er selv af den overbevisning at præsentationsteknik er utroligt vigtigt, hvis man vil trænge igennem til folk og være sikker på at de både forstår og følger 100% med i undervisningen.

I den forbindelse skal jeg starte på en sådan kursus om 2 måneder, og hvis det går som jeg håber og jeg stadig føler at det er noget for mig, vil jeg tage det næste skridt. Som er, som jeg nævnte tidligere, at udbyde sejlerkursus til dem der skulle være interesset i det.

Grunden til at jeg gør det er faktisk fordi at jeg mærker en øget efterspørgelsel på det i min sejlerklub, samtidig så virker det som om at der er mangel på gode steder, hvor man kan tage et sejlerkursus. Hvert fald her i mit lokalområde.

Det ville jo være en drøm hvis man kunne komme til at leve af sin elskede hobby. Det er dog ikke noget jeg regner med, og vil bare tage det som en modificering af min hobby. Jeg tror helt bestemt at det er lige noget for mig, og at lønnen for det bare vil være en bonus, og det som driver mig til det.

 

Comments are closed.