Oppustelig redningsvest med 275 Newton

275n-vestEn oppustelig redningsvest med hele 275N, er noget som virkelig holder dig flydende. Denne redningsvest som jeg vil fortælle dig lidt om, er oppustelig og har 275 newton. Det er redningsvesten som du kan se, på billedet til venstre.

Den oppustelige redningsvest med hele 275 Newton, er den sikreste redningsvest der er lavet til voksne – til dato. Redningsvesten er godkendt af forskellige organisationer, og kan holde mennesker i overfladen af vandet, som vejer over 200 kilo!

Redningsvesten anbefales kun til personer over 90 kilo. Grunden til dette, er at, redningsvesten gør det umuligt for personer under 90 kilo, at bevæge sig ordentligt, grundet den store opdrift i denne redningsvest.

Sikker-redningsvest.dk anbefaler:

Køb en oppustelig redningsvest med 275 Newton!

Skal du bruge en oppustelig redningsvest med 275 Newton? På siden som vi linker til herunder, kan du købe en billig og sikker oppustelig redningsvest med 275 Newton, som med garanti passer til dig!

Der findes ikke redningsveste til børn med 275 Newton. Hvis dit barn er godt svømmende, kan en svømmevest med 100 Newton anbefales.

,

Comments are closed.