Selvoppustelig redningsvest – find en selvoppustelig redningsvest

270711(1)Selvoppustelig redningsveste (som er en oppustelig redningsvest), er blevet meget populær de sidste par år. Grunden til dette er selvfølgelig at en selvoppustelig redningsvest er meget mere behagelig at have på, end en normal redningsvest.

En normal redningsvest er overhovedet ikke behagelig at have på, da den oftest er tung og stor. En selvoppustelig redningsvest er, som du kan se på billedet, ikke særlig stor, og heller ikke særlig tung. Derfor er en selvoppustelig redningsvest med garanti, mere behagelig at have på, end en normal redningsvest.

En selvoppustelig redningsvest er selvfølgelig lige så sikker at have på, som fx en normal redningsvest.

Sikker-redningsvest.dk anbefaler:

Billige selvoppustelige redningsveste

Skal du bruge en billig og sikker selvoppustelig redningvest? Du kan finde en selvoppustelig redningvest som med garanti passer til dig, hos MarineUdstyr.dk.

Selvom jeg skrev i starten af denne tekst, at en selvoppustelig redningsvest er ligesom en oppustelig redningsvest, er det ikke helt sandt. En oppustelig redningsvest oppuster ikke sig selv, hvorimod en selvoppustelig redningsvest oppuster sig selv, når den kommer i kontakt med vand. Dog har teknologien tager over i 2013 og netop derfor, er langt de fleste oppustelige redningsveste, også selvoppustelige.

Vær 100% sikker til søs

Hvis du ikke er tryg ved at have en selvoppustelig redningsvest, fordi at der kan gå hul i den, skal du ikke være utryg mere. Man kan fx købe et beskyttelsescover til en selvoppustelig redningsvest, som sikrer, at der under alle omstændigheder, ikke går hul i den selvoppustelige redningsvest.

Det som man også kan gøre for at føle sig mere sikker, er at købe ekstra patroner til oppustelige redningsveste. Hvis du har ekstra patroner med til søs, er du 100% sikker på at du ikke kan drukne. Fordi, at en selvoppustelig redningsvest bruger en patron hver gang den puster sig op – og hvis du ikke har ekstra patroner med, må du ikke falde i vandet 2 gange – for så risikerer du at drukne. Med ekstra patroner, er du 100% sikker på at der ikke sker dig eller dine venner/familier noget.

Comments are closed.