Sådan finder vi vores ejendomsmægler

Dette indlæg er lidt off topic, men det skal der også være plads til en gang imellem. Det drejer sig om at gerne vil sælge vores hus

Vi bor i Kolding og der er, som i de fleste andre byer, en masse forskellige ejendomsmæglere. Så hvordan vælger man den rigtige?

Vi gjorde det at først søgte vi på ejendomsmægler Kolding, og der fandt vi hurtigt en hel masse. Ja Google er fantastisk. Men faktisk følte vi at der var lidt for mange, så vi besluttede os for at prøve at snævre feltet lidt ind, så vi søgte efterfølgende på gratis boligvurdering Kolding i stedet for, og det hjalp.

Nu har vi så inviterede de udvalgte mæglere hjem til os, så vi kan høre deres vurderinger og finde en mægler vi føler os tryg ved. En af dem vi har størst forhåbning til er Nybolig Kolding. Grunden til dette er at vi har brugt Nybolig før i anden by, og der fik vi kun rigtig gode erfaringer med deres arbejde. De levede op til det de lovede 100 procent og vi endte faktisk med at sidde med en lidt højere salgspris, end ejendommen var vurderet til.

Nybolig havde simpelthen fundet så mange interesset købere, at ejendommen blev budt op til over vurderingen, og det skal man jo kun være glad for. Nu bliver det spændende om det er samme kæde vi ender op med at bruge igen. Lige umiddelbart har de jo lidt forspring til de andre vi har inviteret her hjem grundet vores gode erfaringer med dem.

Men måske er det helt anderledes med deres afdeling her i Kolding, det kan man jo aldrig vide, men vi har hvert fald store forhåbninger til dem, så må tiden vise om de kan leve op til det eller om vi ender med at vælge en helt anden til denne opgave.

 

Comments are closed.