Vi hentede vores første båd i Sverige

Da vi skulle købe vores første båd, var økonomien lidt stram, så vi valgte at kigge mod udlandet, for at finde et godt tilbud

Vi kiggede i flere lande efter både, det var dog ikke altid lige nemt. For det første var internettet ikke lige så stort som det er i dag, og for det andet, så skulle det også være en sted hvor rejer med bus og fly ikke var nødvendigt, altså vi skulle kunne køre dertil i vores egen bil.

Efter at vi havde kigget en måneds tid blev vi dog enige om at finde en i Sverige og bruge Nilles rejser til at transpotere os dertil og så sejle båden hjem.Det fortrød vi ikke, turen dertil gik uden problemer og hjemturen i vores nye båd var helt fantastisk.

Jeg kan stadig huske de første 100 meter i vores nye båd, sikke en følelse. Jeg havde det som at alle mine drømme var gået i opfyldelse og at der var ingenting der kunne få mit humør ned igen. Det var så fantastisk en følelse, nærmest ubeskriveligt.

Båd nummer 2

Det blev kun starten på vores eventyr med både. Der gik ikke meget mere end et år, så byttede vi vores første båd ud med nummer 2. Båd nummer 2 var en del større og til forskel fra den første købte vi den her i landet.

Vores økonomi var blevet en del bedre bare på den korte tid, og selvom vi havde en fantastisk tur første gang, tænkte vi alligevel at købet var mere sikret hvis vi holdt os indenfor landets grænser.

 

Comments are closed.