Pas på bommen

Alle erfarne sejlere ved at man altid holder øje med bommen, man har nærmest øjne i nakken når det kommer til bommen

Da jeg startede med at sejle, havde jeg desværre ingen til at forklare mig disse ting. Jeg har lært alt på egen hånd, simpelthen pga økonomi og min store lyst til at lære det alligevel. Det betød desværre også en tur til tandlægen efter at jeg havde fået bommen lige på munden.

De fleste af os ved at tandproteser priser ikke ligger på den lade side, desværre, eller gør vi. Ved du hvad koster en tandprotese, jeg gjorde ikke på daværende tidspunkt, men det fandt jeg desværre ud af hurtigt.

De penge jeg sparede på at lære mig selv at sejle, forsvandt desværre hurtigt på en tandlæge regning i stedet for. Sådan kan det gå, når man tror at man kan det hele selv. Mit råd til jer, få en erfaren sejler til at hjælpe dig, ligemeget om du skal betale for det.

 

Comments are closed.