Beskyttelsescover til oppustelig redningsvest

Beskyttelsescover til oppustelig redningsvest

En redningsvest er vigtig, da den kan redde liv, men en redningsvest skal passes på, ligesom alt andet. For hvis din oppustelige redningsvest bliver punkteret, kan den ikke redde dit liv. Og du kan ikke købe en ny redningsvest, når du ligger midt i Vesterhavet eller Østersøen.

At skrive meget om et beskyttelsescover vil virke fjollet, da det jo bare er et.. cover. Derfor vil jeg heller ikke skrive meget om det. Jeg vil bare lige få noget ind i dit hoved, som du virkelig skal tænke over. For tænk, hvis du opdager at din oppustelige redningsvest er punkteret, når du skal til at puste den op. Så er det altså godnat – for du ligger højest sandsynligt i høje bølger, og har behov for at blive reddet.

Et beskyttelsescover til din redningsvest, vil beskytte din redningsvest mod at gå i stykker. Coveret kan modstå gnister, flammer (i en vis tid…), og andre skarpe genstande. Og lige netop derfor, er et cover til din oppustelige redningsvest, næsten lige så vigtig som din oppustelige redningsvest.

Dette beskyttelsescover som jeg snakker om, og som du kan se et billede af øverst i teksten, passer til alle oppustelige redningsveste (undtagen en model). Coveret koster desuden ikke en herregård – faktisk, koster det under 250 kroner.

Så overvej det lige. Vil du sætte dit liv på spil, eller vil du være sikker på at du ikke drukner, og dermed købe et beskyttelsescover til under 250 kroner? Jeg ville vælge den sidste mulighed og dermed købe et beskyttelsescover.

Comments are closed.