Oppustelig kajak – Oppustelig kano

Oppustelig kajakEr du på jagt efter en ny oppustelig kajak, som kan erstatte den gamle, som efterhånden har for mange år på bagen? Eller har du bestemt dig for, at det er på tide, at du får investeret i en oppustelig kajak af god kvalitet, der kan bruges, når du er på camping eller lignende?

Uanset hvad, så kommer du ikke udenom, at du er nødsaget til at investere lidt af din tid i, at undersøge markedet og tage et kig nærmere på de muligheder, der er på det danske marked i øjeblikket.

Der er desværre rigtig mange, der tror, at det er meget nemt og lige til, at skulle finde en oppustelig kajak, men det er faktisk slet ikke så nemt som folk har en opfattelse af, da der kan være meget stor forskel på de forskellige oppustelige kajakker, der er at finde på markedet.

Det er derfor en rigtig god idé, at du ikke blot klikker dig ind på en webshop og bestiller den første og bedste oppustelige kajak på markedet, men du skal derimod sørge for at danne dig en idé om, hvad du reelt set er på jagt efter og hvad du selv stiller af krav og har af behov.

Husk nu redningsvest – Det redder liv!

Gumotex SWING 1 oppustelig kajakGumotex SWING 1 oppustelig kajak

Her er der tale om en havkajak, der er designet med særligt udgangspunkt i, at skulle bruges til mindre ferieture, hvor den med fordel kan bruges i mindre søer og floder, men du vil dog også sagtens kunne tage denne kajak med ud på havet.

Du skal dog være opmærksom på, at der er tale om en oppustelig kajak, som ikke vejer lige så meget som en almindelig kajak, hvorfor du ikke bør tage den med ud på det mest urolige vand.

Gumotex SWING 1 er dog i høj grad kendt for dens høje stabilitet, men dertil er den også kendt for sine gode manøvreevner, men hvorvidt du ser det som en fordel eller en ulempe, så kommer du ikke udenom, at der er tale om en oppustelig kajak, der har en uhyre lav vægt, da den ikke vejer mere end 11,2 kg.

Ydermere, så er der tale om en oppustelig kajak, der er blevet udstyret med ekstra komfortable sæder, hvilket naturligvis er med til at gøre det langt mere behageligt at gøre brug af sammenlignet med de mange andre oppustelige kajakker, der er at finde på det danske marked.

Hvis du gerne vil have en oppustelig kajak, der ikke vejer synderligt meget, er nem at have med at gøre og kan bruges på stort set alle former for vand, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på Gumotex SWING 1, der lever op til hver enkelt af disse krav og behov, men du skal dog være opmærksom på, at der kun er plads til én person i denne kajak.

Køb Gumotex SWING 1 oppustelig kajak online – Klik her
 

Gumotex SOLAR 410 C oppustelig kajakGumotex SOLAR 410 C oppustelig kajak

Hvis du har lidt kendskab til oppustelige kajakker, så kan det sagtens tænkes, at du har et kendskab til den foregående model af denne kajak.

SOLAR 410 C er nemlig en helt ny version af den meget populære kajak, SOLAR 405, der altid har været kendt for den utrolige stabilitet, der gør at den blandt andet kan bruges til fritidsture på søer, bugter og andet – og det samme gør sig selvfølgelig gældende for SOLAR 410 C.

Endvidere, så kan denne kajak også lynhurtigt transformeres ved at flytte placeringen af sæderne, hvorfor der faktisk er tale om en oppustelig kajak, der kan være både en tre-personers, en to-personer eller en enkelt-persons version.

Det betyder også, at du vil have mere end rigeligt med plads, hvis man er en eller to personer afsted og gerne vil have en form for bagage i din oppustelige kajak.

Den har en længde på hele 410 cm. og en bredde på hele 80 cm., og den har dertil også en vægt på 17 kg., hvorfor den er meget stabil.

Båden kommer naturligvis også med en lang række forskellige former for bådudstyr, hvilket blandt andet inkluderer sikkerhedslinjer på boven og agterenden, bærehåndtag til at bære kajakken på den forreste og bageste del, komfortable sæder med høj ryg, twist ventiler, push-push-ventilerne, elastisk net til bagage vedhæftet fil fra, justerbar fodstøtte og bag (for konvertering til single-kajak) såvel som både attachment for retningen finne og vandtæt transporttaske 70 liter, hvorfor du bestemt ikke kommer til at mangle noget.

Køb Gumotex SOLAR 410 C oppustelig kajak online – Klik her
 

Gumotex SCOUT Kano Economy oppustelig kanoGumotex SCOUT Economy oppustelig kano

SCOUT Kano Economy er en oppustelig kano fra Gumotex, der kommer med et helt nyt design.

Det nye design har blandt andet været med til at indføre en række helt nye fordele, hvilket blandt andet inkluderer komfort-udstyret, en særdeles høj bæreevne såvel som både afbalancerede flydeegenskaber og fremragende hastighed i både roligt og brusende vand.

Endvidere, så bringer SCOUT Kano Economy også et helt unikt og innovativt system af T-bone-stivere, der er med til at sikre at du får god plads, bådens styrke vil desuden også forhøjes og dertil vil du også opleve, at bådens flydeegenskaber er med til at gøre det til en meget solid og stabil båd, der kan bruges i flere forskellige former for vand.

Den har desuden en længde på hele 445 cm. og en bredde, der lyder på 95 cm. Den kan bryste sig af en vægt, der lyder på 25 kg.

Du skal dog være opmærksom på, at den har en maksimal belastning, der lyder på 450 kg. og er designet til 3 personer.

Du skal desuden heller ikke være i tvivl om, at du ikke kommer til at mangle nogle former for udstyr eller tilbehør, hvis du vælger en SCOUT Kano Economy fra Gumotex, så får du en oppustelig kano med både fæstningslinje på for-og agterstævn, sikkerhedslinje på for-og agterstævn såvel som rørgreb på for-og agterstævn.

Endvidere, så er der også en overtryksventilen i bunden af båden og push-push-ventiler.

Uden luft har den en størrelse på 70 cm. × 45 cm. × 30 cm., hvorfor den er nem at opbevare.

Køb Gumotex SCOUT Economy oppustelig kano online – Klik her
 

Gumotex SCOUT oppustelig kanoGumotex SCOUT oppustelig kano

Er du på jagt efter en oppustelig kano, der kan bryste sig af komfortudstyr af absolut højeste kvalitet, en særdeles høj bæreevne, velfungerende og afbalancerede flydeegenskaber såvel som en fremragende hastighed i både roligt og brusende vand – helt op til WW3?

Hvis ja, så har du lige fundet den perfekte oppustelige kano for dit vedkommende, for alt det ovenstående kan SCOUT fra Gumotex nemlig bryste sig af, hvorfor den må siges at være et veloplagt valg for dit vedkommende.

Denne lækre oppustelige kano fra Gumotex er med et unikt og innovativt system af T-bone-stivere, hvilket blandt andet er med til at sikre, at der er god plads, at båden er har en vis styrke og dertil er det også med til at sørge for at gøre bådens flydeegenskaber til en solid båd.

Ydermere, så kommer SCOUT Kano fra Gumotex også med en lang række forskellige former for udstyr, hvilket blandt andet inkluderer selvlænsende gulv med en rulle lukning, bænke som er udstyret med PE-skum, der normalvis kaldes for Comfort Pad, benstropper med en sikkerhedsklemme såvel som fæstningslinje på både for- og agterstævn samt sikkerhedslinje på for- og agterstævn.

Gumotex SCOUT Kano har en længde på hele 445 cm., hvorfor der er rigtig god plads i kanoen, der er lavet til 3 personer. Den har endvidere en bredde på 95 cm., mens den har en vægt på 24,5 kg.

Du skal desuden også være opmærksom på, at den har en maksimal belastning, der lyder på 450 kg., hvilket gør at der også er plads til bagage.

Køb Gumotex SCOUT oppustelig kano online – Klik her
 

Køb en oppustelig kano eller kajak, der er stor nok til både personer og bagage

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil have en oppustelig kajak – uanset om du skal finde en kajak, der kan erstatte din nuværende eller om du skal ud og investere i din første oppustelige kajak, så er der mange forskellige ting, som du skal tænke på.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at noget af det absolut vigtigste er, at du sørger for at købe en kajak, der er stor nok til både at indeholde det antal personer, der skal bruge såvel som en vis mængde bagage, for det er meget sjældent, at man kan tage på kajaktur uden at have en eller anden form for bagage med, da man eksempelvis skal have mad og vand i løbet af dagen, hvis der blot er tale om en endagstur.

Nogle af de viste modeller med plads til 3 personer, har næsten lige så meget plads indenbords som en gummibåd. Det betyder at man godt kan tage en god frokost og andet med på tur, hvis man har lyst til det. Dog kan man få en gummibåd med motor, i modsætning til en kano eller kajak, hvor alt foregår med håndkraft.

Hvis du har intentioner om at bruge din oppustelige kajak til at være på en decideret kajak-ferie eller lignende, så er det blot endnu mere vigtigt, at du sørger for, at der er plads til bagage, for du kommer med garanti til at skulle bruge det, da langt de fleste, der vælger at tage afsted på kajaktur også har intentioner om, at skulle sove i telt eller deslige og derfor skal sejle rundt i kajakkerne det meste af dagen.

Som nævnt længere oppe, så skal du huske at der i fælge loven være redningsveste ombord til alle. Mange vælger også iføre sig en svømmevest, da den giver væsentligt mere bevægelsesfrihed end en normal redningsvest.

Du skal dog være opmærksom på at en svømmevest ikke har nær så meget opdrift som en redningsvest, og derfor kræver det at man hjælper til selv, i vandet, for at holde sig flydende. Redningskrans anbefales ikke til oppustelige kajakker eller kanoer.

Sørg for at købe en oppustelig kajak eller kano med udgangspunkt i dine behov

Det vigtigste er naturligvis, at du sørger for at købe din kommende oppustelige kajak med udgangspunkt i dine egne behov, for der er ikke nogen grund til, at du køber en oppustelig kajak eller kano, som reelt set er meget større eller har langt flere funktioner og meget udstyr, end hvad du har brug for.

Det vil blot være spild af dine penge og det er der ikke nogen grund til. På den anden side kan du dog også ende med at få leveret en oppustelig kajak, som ikke lever op til dine forskellige behov og krav, fordi du ikke har givet dig tid til at finde ud af, hvad du reelt set er på jagt efter.

Du skal derfor sørge for at danne dig en idé om, hvad du leder efter, hvilket selvfølgelig kan gøres på flere forskellige måder, men den nemmeste måde er dog at åbne et Word-dokument, lave en kort brainstorm med krav og behov til din kommende oppustelige kajak og derefter skal du blot sørge for at sortere lidt i dem, hvorefter du faktisk står tilbage med en liste over dine krav og behov, der kan bruges som en form for tjekliste til at finde din kommende kajak eller kano.

Sådan liste er desuden også med til at sikre, at du ikke ender med at lave et fejlkøb, hvad end det betyder, at du er kommet til at købe en oppustelig kajak, der har for meget udstyr eller du ved en fejl har investeret i en kajak, som reelt set ikke kan dække dine behov eller dine krav.

Hvad den liste derimod kan sørge for er, at du finder lige netop dén oppustelige kajak på markedet, som på bedste vis stemmer overens med både dine behov og dine krav, hvilket naturligvis er det vigtigste – og det bedste af det hele er, at du selv får mulighed for at lave denne liste, hvorfor det også er helt og aldeles op til dig selv, hvor mange eller hvor få krav du har intentioner om at stille til din kommende oppustelige kajak.

Der er ikke nogen tvivl om, at du gør det svært for dig selv, hvis du bare laver en kort liste over krav, hvor der står at den skal have en bestemt længde og en bestemt farve, for det er slet ikke specifikt nok, men på den anden side, så skal man også passe på med, at have alt for mange krav, da det også er med til at gøre det mere besværligt at finde frem til den mest egnede oppustelige kajak på markedet.

Vælg din oppustelige kajak eller kano med omhu

Du skal selvfølgelig sørge for at vælge din kommende oppustelige kajak med omhu, hvilket gør sig gældende, uanset om du har mange eller få krav og hvorvidt du har mange eller få modeller at vælge mellem i sidste ende, så er det altid vigtigt, at du vælger med største omhu og tager din beslutning på et oplyst og rationelt grundlag, da det er den bedste måde at sikre dig, at du får fat i en kajak, som du bliver glad for.

Comments are closed.