Gummibåd med motor

Gummibåd med motorDer er rigtig mange ting, der skal tages med i dine overvejelser, når du skal ud og købe en ny gummibåd med motor – og det gør sig gældende uanset om der er tale om den første gummibåd med motor for dit vedkommende eller du allerede har en stående derhjemme, som du bare gerne vil have skiftet ud med en nyere model, der passer bedre til dine behov.

Det kan være, at du har fået flere behov og krav med tiden eller at du har en gummibåd med motor liggende, der er alt for stor til, hvad du skal bruge den til, hvorfor du gerne vil sælge den og købe en mindre.

Hvis du er førstegangskøber, så kan det hele godt virke meget overvældende, da der lige netop er så mange forskellige ting, som du skal sørge for at have styr på, inden du går på jagt efter en gummibåd med motor.

Du skal eksempelvis tage stilling til, hvor stor den skal være, hvilken bund den skal have, hvor stor en motor, du gerne vil have og mange, mange andre ting.

Derfor bør du afsætte lidt tid til at danne dig en idé om, hvad du reelt set er på jagt efter, da det vil gøre din eftersøgning og i sidste ende også dit køb meget nemmere.

Sun gummibåd med påhængsmotorSun gummibåd med påhængsmotor

Hvis du gerne vil gøre det let for dig selv at komme i gang, så bør du tage et nærmere kig på et startsæt, der både indeholder en lækker gummibåd og en påhængsmotor, der passer godt sammen med den respektive båd.

Det er lige netop dét, der er tale om her, for Sun gummibåd med påhængsmotor er et startsæt, der både indeholder en rigtig gummibåd fra Sun, der er ét af de mest prominente navne, når det kommer til at fremstilling af gummibåde, hvorfor du kan være helt sikker på, at du finder en rigtig god gummibåd som din første gummibåd.

Den medfølgende påhængsmotor kommer fra Mariner, der har samme status, når det kommer til påhængsmotor og bådmotorer generelt, som Sun har, når det kommer til gummibåde.

Det betyder også, at det er et rigtig godt match og at du dermed kan være helt og aldeles sikker på, at du er udstyret med både en gummibåd og en påhængsmotor, der begge er af rigtig høj kvalitet.

Det sikrer dig naturligvis, at du får den perfekte start, når det kommer til gummibåde og det er meget vigtigt, at du har det rette udstyr, når du skal starte ud.

Selve motoren på denne gummibåd er en 2,5 HK – 4-takt motor, der har en samlet vægt på 17 kg., hvilket betyder, at den giver dig en ganske glimrende kraft til at komme frem, men på den anden side, så er det heller ikke en påhængsmotor, der er så kraftfuld, at du ikke engang kan styre den, når du først sætter farten helt op.

Endvidere, så kan den også bryste sig af, at kunne yde helt op til 1,8 kW og været udstyret med én enkelt cylinder, da den faktisk ikke behøver mere end det, når den blot yder op til 2,5 HK og er en 4-takt-motor.

Den har desuden en volumen, der lyder på 85 cm3 og en benlængde, der lyder på 381 mm.

Propellerne er lavet af kunststof, hvilket er et rigtig godt materiale, der er med til at holde vægten på motoren på et minimum og samtidig kan det også få det maksimale ud af selve motoren, hvorfor det er det helt rigtige materialer til propellerne i denne sammenhæng.

Køb SUN gummibåd med motor online – Klik her
 

Selve gummibåden, der – som sagt – kommer fra Sun, der er ét af de mest prominente navne, når det kommer til gummibåde, har en samlet længde på hele 230 cm., hvilket er en ganske fin længde til en gummibåd, der blot skal indeholde et par personer og måske også lidt bagage.

Den kan desuden bryste sig af, at have en rigtig lækker bund, der er lavet af Plywood, som ofte også bliver kaldt for krydsfinér.

Denne bund er blandt andet med til at gøre opholdet på gummibåden langt mere stabilt, hvorfor du ikke skal være bange for at vælte, når du stiller dig op i gummibåden, hvilket sagtens kan være tilfældet med en gummibåd, der blot er udstyret med en oppustelig bund.

Kølen på gummibåden fra Sun er desuden også med til at sikre, at båden sejler en langt mere retningsstabil kurs samt at den er mindre sidevindsfølsom end andre.

Der er desuden tale om en gummibåd, der er lavet i en uovertruffen og professionel kvalitet, hvorfor der ikke skal være nogen tvivl om, at det er en god investering – og for at bevise dette, så har Sun valgt at kvalitetsteste den på Grønland.

Det er i bund og grund en gummibåd, der er lavet til folk, der endnu ikke er så søstærke, men meget gerne vil komme godt fra start med en gummibåd, som de kan bruge de første par år uden at være bange for, at den bliver slidt.

Dertil kommer båden selvfølgelig også med alt det nødvendige udstyr, der er krævet for at komme godt i gang med at sejle i en gummibåd med motor. Der medfølger blandt andet både årer, sæde i marine-plywood, fodpumpe, bærepose, reparationssæt, stor D-ring, fenderline såvel som et beslag, der kan bruges til fastgørelse af brændstoftank.

Du kan derfor være helt sikker på, at når du køber dette pakketilbud, så vil du ikke komme til at mangle noget, for alt det nødvendige udstyr (og mere til) følger med, når du køber dette startsæt med en gummibåd fra Sun og en påhængsmotor fra Marine.

Husk at det er lovpligtigt at medbringe redningsveste til alle ombord, alternativet er svømmeveste, hvis i er tæt på land og alle kan svømme.

Der findes særskilte redningsveste til børn og særskilte redningsveste til babyer.

Køb SUN gummibåd med motor online – Klik her
 

Hvad kan jeg bruge en gummibåd med påhængsmotor til?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der sidder mange derude, som rigtig gerne vil have sig en gummibåd med motor, men faktisk ikke rigtigt ved, hvad de skal bruge den til.

Der er rigtig mange, der går og tror at en gummibåd med motor kun kan bruges i mindre søer og lignende, hvor der ikke er så meget kraft i vandet, men sandheden er dog noget helt andet, for hvis du bare sørger for at købe dig en gummibåd og en tilhørende motor, der er af høj kvalitet og kan yde en vis stabilitet, så er det slet ikke noget problem at sejle på åbent hav, hvilket eksempelvis kunne være i en fjord, ved en strand eller blot tage afsted fra en havn og sejle til havs.

Der er rigtig mange muligheder med en gummibåd med motor, hvorfor det bare handler om at finde ud af, hvad du gerne vil brug den til.

Vil du bare gerne have muligheden for at kunne sejle en tur med børnene i ny og næ, fordi I bor i nærheden af et sted, hvor I har mulighed for at sætte den respektive gummibåd i vandet eller handler det derimod mere om, at du bare gerne vil kunne sejle ud på åbent hav og sidde i din gummibåd og fiske – enten selv eller sammen med en ven eller et familiemedlem?

Uanset hvad, så kan du være næsten helt sikker på, at du kan gøre det ved hjælp af en gummibåd med motor.

Brug en gummibåd med motor til hyggelige fisketure

Én af de ting, som du kan bruge en gummibåd med motor til er, at du kan tage på en hyggelig fisketur, hvilket du enten kan vælge at gøre på egen hånd eller du kan vælge at tage nogle af dine venner eller familiemedlemmer med på fisketur.

Hvis du har intentioner om, at den respektive gummibåd med motor skal bruges til flere personer end blot dig, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at købe en gummibåd med motor, der har en god størrelse, for du kommer bestemt til at fortryde, at du køber en gummibåd med motor, der er alt for lille, hvis du primært skal bruge den til at tage på fisketur sammen med dine venner og nogle af dine familiemedlemmer.

Der er ikke nogen tvivl om, at uanset om du har intention om, at tage afsted på egen hånd eller sammen med andre, så vil du kunne få rigtig mange hyggelige stunder ud af, at tage på fisketur i en gummibåd, hvad end den er med motor eller ej.

Vælger du en uden motor, kunne et alternativ være en oppustelig kano eller kajak.

Faktum er dog bare, at hvis du vælger en gummibåd med motor, så vil det være langt nemmere for dig at sejle frem og tilbage, hvilket ville tage dig meget længere tid, hvis du skulle ro mellem det sted, hvor du skal fiske og det sted, hvor du sætter båden i vandet.

Derfor er en gummibåd med motor med til at gøre det langt nemmere for dig at nyde fisketuren, da du ikke skal bruge uhyre mange kræfter på at ro frem og tilbage, og dertil får du oven i købet også mere tid til at fiske, da selve turen frem og tilbage selvfølgelig bliver forkortet en hel del.

Der er mange gode grunde til at købe en gummibåd med motor, så det handler blot om, at komme i gang og finde den helt rigtige model for dit vedkommende!

Køb ikke over evne – det er spild af tid og spild af penge

Der er desværre rigtig mange, der starter ud med at tro, at de skal have det bedste af det bedste, hvorfor de køber en rigtig stor og dyr gummibåde og en mindst lige så dyr påhængsmotor til.

Faktum er dog, at hvis du skal ud og købe din første gummibåd, hvad end den skal være med motor eller ej, så er der absolut ikke nogen chance for, at du har mange krav til den, da du endnu ikke har fået nogle erfaringer med, hvad du foretrækker.

Du har selvfølgelig sørge for at finde ud af, hvad dine behov lyder på, for det er med til at gøre det nemmere for dig, og derfor er der heller ikke nogen grund til, at du begynder at kigge på modeller, der kan tilbyde dig langt mere end hvad du reelt set har brug for.

Det er blot spild af dine penge og faktisk også af din tid, for det kommer til at tage dig lang tid at vænne dig til at gøre brug af en gummibåd, der har et væld af forskellige funktioner, udstyr og meget andet.

I stedet skal du bare sørge for at købe en model, der lever op til dine mest væsentlige krav og behov, for mere er der faktisk ikke grund til eller behov for.

Det handler derimod om at skabe et godt overblik over markedet og finde frem til en model, der stemmer godt overens med de krav og behov, som du er nået frem til.

På denne måde er du sikker på, at du hverken ender med at købe en gummibåd, der ikke lever op til dine krav og behov, men på den anden side kan du også være sikker på, at du ikke ender med at købe over evne og ender med at stå tilbage med gummibåd med motor, der rent faktisk er langt mere end hvad du reelt set har behov for, og det er blot spild af dine penge.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du i langt de fleste tilfælde er godt tjent med at vælge et startsæt, som der bliver beskrevet længere oppe i denne artikel, for en sådan gummibåd og den dertilhørende påhængsmotor er – som udgangspunkt – nok til at dække langt de fleste førstegangskøberes behov og krav, for, som tidligere nævnt, så er det meget sjældent at man stiller ekstraordinært høje krav eller har nogle helt vilde behov, hvis det er første gang man skal købe en gummibåd med motor.

Du skal dog være opmærksom på, at du meget sjældent finder noget af god kvalitet, hvor du kan få både gummibåd og motor til en pris, der befinder sig under de cirka 9.000 kroner, som startsættet ovenfor koster, så derfor er det også meget vigtigt, at du ikke lader dig tiltale af de helt billige tilbud, for de er meget sjældent af høj kvalitet!

 

Comments are closed.