Gummibåd – Kom sikkert i havn

GummibådEr du på jagt efter en ny gummibåd?

Det burde egentlig være relativt nemt at finde en gummibåd, men når man først begynder at kigge det store udvalg af gummibåde igennem, så finder man hurtigt ud af, at der er mange ting, der skal være styr på.

Hvis du gik og troede, at du blot kunne klikke dig ind på en hjemmeside og bestille den første og bedste gummibåd på siden, så bliver du slemt skuffet.

Der er nemlig mange forskellige ting, som man skal tage stilling til i forbindelse med købet af en gummibåd, hvilket blandt andet inkluderer størrelsen, hvilket materiale bådens bund skal være lavet af, hvad du har intentioner om at bruge båden til, hvor mange penge, du har sat af til købet af den respektive gummibåd og meget, meget mere.

Som du kan se, så er det langt mere krævende end som så, hvorfor det er en god idé, at du giver dig tid til at undersøge dine muligheder, inden du investerer i en gummibåd, for det ville være en skam, hvis du ender med, at stå tilbage med en gummibåd, som reelt set ikke opfylder dine krav og stemmer overens med dine forskellige behov.

Husk at når du  er ude og sejle, er det lovpligtigt at have redningsveste til alle ombord.

SUN Gummibåd med oppustelig bundSUN Gummibåd med oppustelig bund

Her er der tale om en lækker gummibåd, der bliver leveret med en mindst lige så lækker oppustelig bund, der er med til at give dig en nem håndtering ved både udpakning og indpakning, og dertil kommer det også til at give dig en fordel i forhold til selve opbevaringen af den.

Der er ganske enkelt tale om en gummibåd, der hører til den absolutte topklasse, og derfor kan den faktisk også benyttes overalt. Den er nemlig blevet kvalitetssikret under vanskelige forhold på Grønland og er i denne forbindelse også blevet forsynet med en omfattende tilbehørspakke, som indeholder alt, hvad du skulle gå hen og få behov for, når du gør brug af gummibåden.

Hvis du har bestemt dig for, at din næste gummibåd skal være en SUN Gummibåd med oppustelig bund, så har du mulighed for at vælge mellem hele fire forskellige størrelser, der varierer mellem 230 cm. i længden og helt op til 320 cm. i længden.

Som tidligere nævnt, så kommer du ikke til at mangle noget, hvis du køber en SUN Gummibåd med oppustelig bund, for der følger alt det tilbehør med, som du skulle kunne komme til at få brug for i forbindelse med både opbevaring og brug af denne lækre gummibåd fra SUN.

Mere specifikt, så medfølger der både årer, sæde i marine-plywood, fodpumpe, bærepose, reparationssæt, en stor D-ring, fenderline såvel som beslag til fastgørelse af brændstoftank.

Køb SUN gummibåd med oppustelig bund online – Klik her
 

SUN Gummibåd med plywood bundSUN Gummibåd med plywood bund

Modsat ovenstående, så er der her tale om en gummibåd, der bliver leveret med en rigtig lækker plywood-bund, der er dét materiale, som oftest bliver betegnet som krydsfinér her i landet.

Den lækre træbund er selvfølgelig med til at gøre selve opholdet på gummibåden langt mere stabilt, og kølen er med til at gøre, at gummibåden bliver ved med at sejle i en retningsstabil kurs samt at den er mindre sidevindsfølsomme end andre gummibåde.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at SUN Gummibåd med plywood bund er en gummibåd, der tilhører den absolutte topklasse, da den er lavet i en uovertruffen og professionel kvalitet, som man kun får, hvis man vælger en gummibåd fra SUN.

Det er en rigtig god investering, da der er tale om en gummibåd, der holder i rigtig mange år, hvilket er bl.a. er blevet testet gennem en meget intensiv kvalitetstest på Grønland.

Ydermere, så medfølger der også en meget generøs udstyrspakke, som ganske enkelt indeholder alt det udstyr og tilbehør, som du skulle gå hen og få brug for, når du skal ud og sejle i en gummibåd som denne SUN Gummibåd med plywood bund.

Mere specifikt, så medfølger der både årer, sæde i marine-plywood, fodpumpe, bærepose, reparationssæt, stor D-ring, fenderline såvel som et lækkert beslag til fastgørelse af brændstoftank.

Du kommer derfor ikke til at mangle noget, hvis du vælger at investere i en SUN Gummibåd med plywood bund, der desuden kan fås i hele seks forskellige størrelser, der varierer fra en længde på 230 cm. og helt op til 420 cm.

Køb SUN gummibåd med plywood bund online – Klik her
 

SUN Gummibåd med lamel bundSUN Gummibåd med lamel bund

Er du på jagt efter en lækker gummibåd, der bliver leveret med en kvalitetsrigtig lamelbund, så har du fundet den.

Denne lækre SUN Gummibåd bliver nemlig leveret med en lamelbund, der blandt andet er med til at gøre det let at pakke den sammen og i det hele taget er den faktisk blot et meget fornuftigt bekendtskab.

Det er dog ikke kun fordi, at den er særdeles nem at have med at gøre, at du skal vælge en gummibåd fra SUN med lamelbund, men hvis du har fokus på det økonomiske aspekt, så kommer du heller ikke helt udenom, at denne båd er det bedste valg, da det er den billigste model fra SUN.

Du skal dog være opmærksom på, at du vil få en båd, der ikke er udstyret med en køl og derfor vil den heller ikke være nær så retningsbestemt som gummibåde med køl. Det betyder dog blot, at du hovedsageligt bør bruge denne båd til korte distancer.

Hvis du har bestemt dig for, at din næste (eller din første) gummibåd skal være denne lækre gummibåd fra SUN med lamelbund, så har du i forbindelse med købet mulighed for at vælge mellem to forskellige størrelser; enten 230 cm. i længden eller 270 cm. i længden, hvor du selvfølgelig skal vælge den størrelse, der passer bedst til dine behov.

Ydermere, så medfølger der en lang række former for tilbehør, hvilket både inkluderer årer, sæde i marine-plywood, fodpumpe, bærepose, reparationssæt, stor D-ring, fenderline, såvel som et professionelt beslag til fastgørelse af brændstoftank.

Køb SUN gummibåd med lamel bund online – Klik her
 

Guide: Sådan finder du din kommende gummibåd

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil have en ny gummibåd eller måske skal have dig den første, så er der mange ting, som du skal tænke over allerede inden du begynder at lede.

Hvis ikke du sætter dig ned og på en eller anden vis sørger for, at du får kortlagt dine behov og dine krav til den kommende gummibåd, så kommer du ganske enkelt bare til at lede i blinde, da du reelt set ikke ved hvad du er på jagt efter.

Det er blot spild af din tid, som du med garanti sagtens kunne have brugt på noget bedre, som at få gjort rent derhjemme, slå græsplænen eller blot ligge dig på sofaen og slappe lidt af.

Endvidere, så er det også med til at sikre, at du rent faktisk ender med at købe en gummibåd, som du bliver glad for og som du får et smil på læben af hver gang du skal bruge den, fordi den lever op til alle dine krav og stemmer overens med alle dine behov – sådan en båd kan du kun finde, hvis du rent faktisk er klar over, hvad du helt præcist er på jagt efter, hvilket du kun kan blive klar over, hvis du sætter dig ned og laver en liste over, hvad du har af krav og behov.

Mangler du også en redningsvest til gummibåden? Se oppustelige redningsveste her

1. Lav en liste med dine behov og dine krav til en gummibåd

Som nævnt ovenfor, så er der ikke nogen tvivl om, at den bedste måde at komme i gang med at lede efter dine nye gummibåd er ved slet ikke at lede.

Du skal derimod blot sætte dig ned med en god kop kaffe, åbne for et Word-dokument og herefter skal du blot begynde at fylde det med alt, hvad der falder dig ind, som du kunne have af krav og behov i forbindelse med din kommende gummibåd.

Det er meget vigtig, at du i denne forbindelse ikke sætter dig ned og begynder at rette og sortere, men i de første fem til ti minutter skal du blot lave en brainstorm, hvor du får skrevet så meget ned som overhovedet muligt, da du blot kan begynde at sortere i din liste efterfølgende.

Når du først har brugt omkring fem til ti minutter på at brainstorme en masse krav og behov til din kommende gummibåd, så skulle du naturligvis gerne have en lang liste, der indeholder både krav, der er dannet med udgangspunkt i personlige præferencer såvel som behov, der ganske enkelt bare skal dækkes, hvilket eksempelvis kunne være, at der skal være plads til et bestemt antal personer eller at den skal have en vis størrelse.

Hvis du ikke har behov for så meget plads eller måske vil bruge gummibåden til hyggelige ture med familie eller lignende, så kan være at du skulle overveje en oppustelig kajak eller en oppustelig kano i stedet for?

Omvendt kan det også være at du har brug for en gummibåd med motor?

Er der opstillet en redningskrans i din havn? Se redningskranse her

2. Sortér i din liste med krav og behov

Det næste skridt bliver at sætte dig ned med din liste over både krav og behov, hvorefter du skal begynde at sortere lidt i dem.

Det kan være en rigtig god idé at opstille dem efter prioritet, for det er med garanti ikke alle de ting, der er blevet nedfældet i dit dokument, som er lige vigtige, hvorfor du skal sørge for at gøre det klart, hvad du lægger mest vægt på og hvad der er knap så vigtigt for dig at få opfyldt.

Ydermere, så vil der nok også stå nogle krav og behov i dokumentet, som nærmest er håbløse og overflødige, hvorfor de bør sættes i en bås for sig og udelukkende tages frem, hvis du kan bruge dem til at sortere mellem et mindre udvalg af gummibåde, så du kan komme frem til den perfekte gummibåd for dit vedkommende.

Alt i alt, så handler det blot om, at skabe en organiseret oversigt over dine krav og behov, som er opstillet efter hvordan du mener de skal prioriteres.

Når dette er gjort, så har du de absolut bedste forudsætninger for at kunne finde frem til den perfekte gummibåd, hvorfor næste skridt naturligvis bliver at finde den perfekte gummibåd.

3. Sæt gang i eftersøgningen og find den perfekte gummibåd

Det næste og faktisk også det sidste skridt er, at få sat gang i eftersøgningen og begynde at lede efter din kommende gummibåd.

I sidste ende skal du naturligvis gerne stå tilbage med lige netop dén gummibåd, der kan dække flest af dine behov og krav.

Det skal dog understreges allerede nu, at der ikke er synderligt stor sandsynlighed for, at du kommer til at finde en gummibåd, der dækker alle dine behov og krav, medmindre du har meget få krav og ikke er synderligt krævende i forhold til dine behov.

Du skal derfor fokusere på at finde en gummibåd, som dækker dine primære behov og krav – dem som du selv mener er prioriteret øverst.

Når du leder efter din kommende gummibåd, så skal du naturligvis sørge for at gøre brug af din liste, da den nærmest kan fungere som en form for tjekliste til at sortere i de mange forskellige gummibåde, der er at finde på det danske marked.

Det kræver faktisk ikke meget andet end blot et kig på båden og dens specifikationer og derefter et kig på din liste for at kunne se, om der er tale om en gummibåde for dig eller ej, og det er lige netop dét, der er så godt ved at have lavet sådan en liste, da den gør eftersøgningsprocessen langt hurtigere og er med til at sikre at du finder en fantastisk gummibåde, der dækker langt størstedelen af dine behov og krav.

4. Nyd dine nye gummibåd

Det absolut sidste skridt er naturligvis at nyde din nye gummibåd.

Du har nu fundet frem til lige netop dén gummibåd på markedet, der på bedste vis kan dække dine behov, hvorfor der naturligvis ikke er andet for end, at tage din nye og fantastiske gummibåd med på en sejltur, så du virkelig kan se, at du har valgt den helt rigtige gummibåd og at den dækker langt størstedelen af dine behov og krav – og det er også først her du kan se, at den tid du har brugt på at lave en kort liste over dine krav og behov er rigtig godt givet ud!

Comments are closed.