Oppustelig redningsvest med 150 Newton

En oppustelig redningsvest med 150 Newton, er en redningsvest som passer til stort set alle mennesker. En oppustelig redningsvest er det samme som en selvoppustelig redningsvest, det vil altså sige at, den puster sig selvredningsvest til børn op. Selvfølgelig kan du også selv puste den op, hvis den skulle svigte.

Det er ganske smart hvis du er voksen, men er det til børn, skal man nok tænke sig om en ekstra gang inden man giver dem en oppustelig redningsvest på, fordi i modsætning til en almindelig redningsvest, så skal man aktivt gøre noget når man falder i vandet.

En almindelig redningsvest tager du på og så er den ikke længere, mens med en oppustelig redningsvest skal du enten hive i snoren eller selv puste den op, og hvem ved hvordan barnet reagerer når man først ligger i vandet, og er vandet samtidig koldt, så kan panikken måske tage over.

Derfor anbefaler vi en almindelig redningsvest til børn.

Redningsvest til voksne

Er du voksen og normal størrelse, så vil en oppustelig redningsvest med 150 newton i opdrift være en god løsning for dig. 150 newton vil kunne holde de fleste voksne flydende, og det vil ikke føles så stor og tung at have på i og med at den først skal pustes op, når du ligger i vandet.

Det vil sige at den hæmmer ikke dine bevægelser særlig meget, når du bevæger dig rundt på båden med vesten på.

Du kan finde oppustelige redningsveste med 150 newton her marineudstyr.dk

redningsvest 150 newtonMan skal huske med en oppustelig redningsvest at, den skal have en “patron” for at den selvoppustelige anordning fungere, ellers skal man selv puste den op, hvilket man selvfølgelig helst vil undgå når man ligger i vandet.

Det er altid en god ide at have en ekstra patron med, bare for en sikkerheds skyld, hellere en for meget end en for lidt. Sikkerhed er ikke noget man skal tage let på, når man er til søs. Langt de fleste drukneulykker kan undgås, hvis bare folk har en redningsvest på.

Redningsveste kan fås i mange størrelser og udgaver.

Det der er vigtigt er at, du får den med rette opdrift, altså en der passer til din størrelse. Newton er det samme som opdrift, derfor er det newton du skal holde øje med når du køber en redningsvest.

Jo flere newton den har, jo mere opdrift har den også, det betyder dog ikke at du bare skal købe den med flest newton.

Det ideelle er at finde den med, det antal newton der passer til din vægt og størrelse.

Lad være med at gå efter den billigste, gå hellere efter den du tror passer dig bedst, man skal huske at en redningsvest også hæmmer dine bevægelser. Derfor er det bedste du kan gøre at, finde en der passer til godt til dig, og som ikke føles ubehagelig at have på.

 

 

Comments are closed.