Så er højsæsonen ved at være over os igen

Så nærmere vi os endnu engang højsæsonen for sejlads og vandsport, og vi her hos sikker-redningsvest.dk  vil, som sædvanlig, benytte lejligheden til at huske jer alle sammen på, hvor vigtigt det er at huske sikkerheden.

Det er ikke fordi vi gerne vil lægge en dæmper på festen, det er nærmere fordi at vi gerne vil have festen fortsætter så længe som det er muligt. Vi ved alle sammen hvad der kan ske, hvis man er uheldig når man er på eller i 270460(1)vandet, og derfor vil vi gerne minde jer om hvor vigtigt det er at i husker sikkerheden, og ikke kun for jer selv, men også for dem der er omkring jer.

De fleste drukneulykker kan undgås, hvis blot man husker redningsvesten. Det er fakta. De fleste skibsforlis kan undgå at ende tragisk, hvis man har sørget for en redningsflåde. Det er også fakta. Hvad enten du er ude og fiske, stå på vandski, sejle eller andet, så husk nu den redningsvest. Det redder liv.

Svømmevest

Som de fleste også efterhånden ved, så er der lavet veste specielt til fiskeriet og vandsportsaktiviteterne. De kaldes for svømmeveste eller flydeveste.

Forskellen på en almindelig redningsvest og en svømmevest er at, med en svømmevest har du meget større bevægelsesfrihed, til gengæld så kan den heller ikke holde dit hoved over vandet, uden at du selv hjælper til.

En almindelig redningsvest vil altid holde dit hoved over vand, også selvom at du er bevidstløs, men den hæmmer også dine bevægelser en del. Derfor, skal du være aktiv og tæt på kysten, så brug en svømmevest.

Skal du og sejle, så vil det bedste valg være en almindelig redningsvest, hvilket også er lovpligtigt. Loven siger at der skal være redningsveste tilgængelige for alle ombord på en båd eller et skib.

redningsvest til børn

Redningsvest til børn og babyer

En ting der ikke kan understreges nok er, hvis dine børn opholder sig i nærheden af vandet, sø, mose eller havet, det er ligegyldigt så længe det er vand, så sørg for at de har en redningsvest på, også selvom du er i nærheden.

Alle forældre ved hvor hurtigt det kan gå, det ene øjeblik ved man præcis hvor de er og hvad de laver, næste øjeblik så er de et helt andet sted. Så derfor, vær på den sikre side og sørg for redningsvest til dit barn eller baby.

De behøver ikke at koste en formue, absolut ikke, og der findes redningsveste til alle størrelser, både store og små.

Er dine børn gode svømmere kan du måske overveje at svømmeveste i stedet for, dem som er nævnt ovenfor, så vil børnene stadig have masser af bevægelsesfrihed til at lege, samtidig med at de er sikre, men som sagt, så skal du kun overveje svømmeveste til børn, hvis de er gode svømmere.

Nyheder

Gumotex SOLAR 410 C oppustelig kajakSom noget nyt her på siden, har vi også fået oppustelige kajakker, oppustelig kanoer og gummibåde. Tag et kig på dem, man kan få rigtig mange gode og mindeværdige stunder med den slags udstyr.

Redningsflåder er også blevet blevet tilføjet, samt nogle andre småting, som du kan finde hvis du surfer lidt rundt på siden.

Det var vores huskeseddel til jer i år. Vi håber at i lytter og husker det i fremtiden. Hvis vi blot redder et liv, så er vi meget glade her på redaktionen. Så husk det, redningsveste redder liv, det er fakta.

Comments are closed.