Overlevelsesdragt i topkvalitet

flydedragt(1)Redningsveste er meget populære, men nogle gange vil man have noget der er mere sikkert, og noget som kan holde til ekstremt vejr, og ekstreme bølger – og det er her at en overlevelsesdragt kommer ind i billedet.

En redningsvest er udmærket at have med i båden, når man er til søs, men hvis man vil være helt dækket ind, er en overlevelsesdragt perfekt. En overlevelsesdragt gør sådan set det samme som en redningsvest – holder dig flydende, så du ikke drukner, men den er alligevel meget mere sikker.

En overlevelsesdragt er nemlig en dragt som er helt vandtæt, og som er lavet af noget specielt stof, så du ikke bliver kold. Dette betyder kort sagt, at du kan ligge bevidstløs i vandet i flere timer, uden at der sker dig noget.

En overlevelsesdragt er selvfølgelig ikke noget, du skal have på hver gang du er på vandet, og derfor er den et godt supplement til en redningsvest eller svømmevest. Redningsvesten skal/kan du hele tiden have på, hvorimod du kan tage din overlevelsesdragt på, hvis uheldet skulle være ude – fx hvis båden synker.

Video: Sådan fungerer en overlevelsesdragt

Videoen herunder demonstrere hvordan en overlevelsesdragt virker, og er udarbejdet og lavet af Baadnyt.dk. Videoen er på dansk.

Er du overbevist om at en overlevelsesdragt er noget for dig? MarineUdstyr (som er en troværdig dansk marine-webshop), har en overlevelsesdragt til salg i topkvalitet – til billige penge. Overlevelsesdragten er selvfølgelig godkendt af de forskellige søfartsorganisationer (fx ‘SOLAS’).

Comments are closed.