Sea Pro redningsvest til hund

269750var_1Hunden er menneskets bedste ven, og det er bare en god grund til at vi skal passe på vores hunde. Mange hunde kan svømme – men der er desværre også mange der ikke kan.

Selvom din hund kan svømme, så er det vigtigt at den har en redningsvest på – hunde kan nemt gå i panik, hvis vandet er koldt, eller hvis hunden ikke havde ‘forberedt’ sig på at falde i vandet.

Hunde bruger ikke normale redningsveste, da de ganske enkelt ikke kan passe dem. En hund skal bruge en redningsvest som holder deres hoved oppe, og som føles behagelig for dem – en Sea Pro redningsvest til hund er løsningen.

En Sea Pro redningsvest er en god løsning til din hund, da den kort sagt kan redde liv. Redningsvesten er orange, som gør at du nemt kan se din hund. Derudover har hunden også 100% bevægelsesfrihed i vesten, hvilket sikrer at din hund sagtens kan svømme i vesten.

Køb redningsvest til din hund online – klik her

Sea Pro redningsvest til hund kan købes i følgende størrelser:

  • Small – 0-8 KG
  • Medium – 8-15 KG
  • Large – 15-40 KG
  • xLarge – over 40 KG

Uanset om din hund er en lille terrier eller en stor schæfer, så kan hunden benytte en redningsvest fra Sea Pro. Sea Pro redningsvesten koster kun fra 182,- til 187,- alt efter vægten på din hund, og kan købes hos MarineUdstyr.

Comments are closed.