Redningsvest lys – bliv set i mørket

marine0008_3Mange tror at en redningsvest (eller svømmevest) er nok – og det kan også godt være nok. Men hvis du også sejler om natten (eller overnatter på vandet), kan det være en rigtig god ide, at have redningsvest lys med.

Lyset kan nemt monteres på redningsvesten (under 30 sekunder), eller også kan det være på redningsvesten hele tiden. Lyset kan selvfølgelig tåle vand, og har en batterilevetid på op til 10 timer. Hvis lyset ikke bliver brugt, kan batterierne holde i minimum 5 år.

Lyset er godkendt at EU, Solas, og mange andre vigtige organisationer, som har ”noget at sige”. Lyset kan købes i to forskellige slags.

Man kan vælge at købe lyset med manuel blink, hvilket betyder at man selv skal trykke på en knap, for at få det til at blinke. På den måde kan man sende SOS, eller kommunikere med andre (hvis der er nogle i nærheden). Ulempen ved denne metode er, at hvis du er bevidstløs, er der ingen der har mulighed for at se dig, da du ikke kan blinke, når du er bevidstløs.

Man kan også vælge at købe lyset med automatisk blink, hvilket betyder at lyset selv blinker automatisk (efter man har slået det til). På den måde sikrer man sig, at hvis man besvimer eller lignende, at lyset alligevel blinker. Vi her på https://sikker-redningsvest.dk, anbefaler blinket med det automatiske blink.

Comments are closed.