Kidsafe børneredningsvest fra Helly Hansen

Helly Hansen redningsvest til børnVi danskere elsker at færdes på eller omkring vandet. Dertil hører også at vi desværre glemmer at bruge redningsveste. Vidste du at drukneulykker er den anden hyppigste årsag til at børn mellem 4-8 år, dør?

For at du kan få en afslappet dag nær/på vandet, er det vigtigt at alle børn har en redningsvest på. Børn er impulsive ligesom dyr, og derfor kan børn finde på mange mærkelig ting – uden at tænke sig om. Så hvis du vil være sikker på at der ikke sker børnene noget, gør du klogt i at give dem en redningsvest på.

Alle børn kan dog ikke lide at have en normal redningsvest på, da de tit er tunge og svære at bevæge sig i. Derfor lavede Helly Hansen for et par år siden en redningsvest, som skulle vise sig, at blive den mest populære til børn – nemlig, Kidsafe.

Helly Hansen Kidsafe børneredningsvesten

Kidsafe redningsvesten er som sagt blevet en af Danmarks populæreste redningsveste til børn. Grunden til at Kidsafe redningsvesten er blevet så populær, er blandt andet at den er utrolig sikker, og at den er behagelig for børnene at have på. Helly Hansen er desuden kendte for at lave kvalitetsprodukter.

Herunder har jeg skrevet 3 grunde til at du skal købe en Kidsafe børneredningsvest. Redningsveste til børn er oftest ikke særlig sikre, fordi at markedet er meget undervurderet. Men denne redningsvest – den er sikker!

  • Den er behagelig at have på. Næsten alle redningsveste er ikke behagelige at have på, fordi at de er store og meget gammeldags. Oppustelige redningsveste er behagelige at have på, men de fås desværre ikke i særlig mange udgaver til børn, da det er forbundet med en vis usikkerhed, at barnet skal trække i en snor, når barnet ligger i vandet. Derfor er en Kidsafe redningsvest det bedste valg, hvis du skal have en behagelig redningsvest til børn.
  • Den er sikker. Kidsafe redningsvesten er en af de redningsveste, som er blevet testet allermest. Kidsafe redningsvesten har selvfølgelig gået igennem alle de sikkerhedstjek der har været, fra blandt andet den store organisation, SOLAS.

Vi kan hurtigt konkludere, at hvis du mangler en sikker og billig børneredningsvest til børn, så er Kidsafe, den helt rigtige redningsvest.

Comments are closed.