Sommerture der ikke koster en formue

Det behøver langt fra at være kedeligt at holde sommerferie i Danmark, og du kan få mange gode oplevelser for rigtig få penge. I det følgende giver Samlino.dk tre gode bud på sommerudflugter, som alle koster under 2000 kroner! Er du ung, har du små børn, eller er børnene flyttet hjemmefra? Uanset hvad er der noget for dig!

Sommerhustur med vennerne

Som ung er budgettet ofte rimelig presset, da indtægterne er begrænsede. Heldigvis byder Danmark på mange gode alternativer til en dyr udlandsrejse.

Én af dem er en sommerhustur til eksempelvis Tisvildeleje i Nordsjælland. Måske kender du eller nogle i din venne-/venindegruppe en, der har et sommerhus, I kan låne? Så skal I bare sørge for mad- og drikkevarer, og hvis I er omkring seks personer, kan I sagtens holde Jer inden for et budget på 1.000 kroner. Lav for eksempel hjemmelavede brugere, og hyg med øl og kongespil eller snobrød over bål.

Familieudflugt til Djurs Sommerland

Har du små børn, som skal aktiveres, og som ikke gider vade rundt på museum dagen lang? Så kan en dagsudflugt til Djurs Sommerland kun blive et hit! Med et budget på 2.000 kroner kan I købe fire indgangsbilletter, som giver adgang til alle forlystelser. Opbevar eventuelt jeres tasker og jakker i den aflåste garderobe, så I ikke behøver at slæbe rundt på dem hele dagen.

Når de mange forlystelser har gjort jer sultne, kan I gå ombord i forlystelsesparkens pizza- og sodavandsbuffet. Når maden har lagt sig lidt, kan I genoptage jeres tur rundt i forlystelserne og lade adrenalinen pumpe løs i kroppen. Slut dagen af med is, og kaffe til de voksne, og nyd stilheden i bilen på vejen hjem.

Partur til Svendborg

Kan du og din partner godt lide at være kulturelle sammen, og vil I gerne opleve noget nyt? Med et budget på 1.500 kroner kan I tage på sightseeing i Svendborg. Tag eksempelvis på rundfart med Sundfarten MS Helge og gør holdt undervejs ved Valdemar Slot, hvor I kan nyde en lækker frokost i smukke omgivelser.

Når I har fået set alt, hvad I ville se, kan I sejle retur til Svendborg by med Sundfarten MS Helge. Slut dagen af med en teaterforestilling på Svendborg Teater eller en lækker middag på en af byens restauranter. Prøv eksempelvis Hotel Christiansminde restaurant, som blandt andet byder på musling dampet i hvidvin. Hvis pengene er til det, så snyd ikke jer selv for en overnatning på Danmarks nok smukkest beliggende resort.

Vi håber, at vi har inspireret dig til din næste sommerudflugt – vi kan i hvert fald garantere, at den ikke vil ruinere dig!

Samlino.dk har skrevet denne artikel.

 

Comments are closed.