Tips til køb af ny barnevogn som du kan bruge på båden

Herunder kan du finde nogle brugbare tips til køb af barnevogn

Vælg en solid og sikker barnevogn

En barnevogn bør under alle omstændigheder være solidt konstrueret, hvilket alle barnevognene i denne test er.

Barnevognen skal være så simpel som muligt

Du skal undgå diverse skarpe kanter på barnevognen, da de kan medføre katastrofale episoder for barnet. Det skal, hvis muligt, ikke være muligt for barnet at komme til skade på barnevognen. Skarpe kanter er nemme at undgå, og er en uvurderlig vigtig ting at være opmærksom på.

Vær opmærksom på eventuelle åbninger i barnevognen. Åbninger udgør ofte en mindre risiko for kvælning, hvilket du med fordel bør undgå. Vælg derfor en simpel barnevogn, uden en masse hokus pokus, som du ikke har den mindste brug for, men som blot gør barnevognen mere farlig under anvendelse.

Dansk brugsanvisning

Køb for alt i verden en barnevogn med en letforståelig dansk brugsanvisning, som f.eks en Trille barnevogn. Stadig flere vælger at undervurdere netop denne del af købsprocessen og købe en barnevogn, hvor brugsanvisningen og mærkningen ikke er dansk, hvorefter de blot tager barnevognen i brug. Dette kan ikke anbefales!

Du bør købe en barnevogn med en dansk brugsanvisning, da du ellers vil kunne opleve fejlmontering, som i sidste ende kan ende med skader på barnevognen eller risiko for en dårlig oplevelse for barnet.

Sikkerheden altafgørende

Barnet skal derfor ikke have muligheden for selv, enten at kravle ud eller falde ud af barnevognen.

Du kan i mange tilfælde se det på barnevognen, inden du køber den, om der er risiko for, at barnet kan falde ud. Du kan se det på konstruktionen af barnevognen som oftest, og vær i den forbindelse opmærksom på, om der er en form for sele, så barnet kan spændes fast til barnevognen.

Vær også opmærksom på størrelsen, hvad er f.eks barnevogn liggemål, er der plads til at vokse i den?

 

Comments are closed.