Oppustelig redningsvest til børn

Oppustelig redningsvest til børnOppustelige redningsveste findes normalt kun til voksne, men i enkelte tilfælde kan man finde dem til børn. Oppustelig redningsveste findes normalt kun til voksne, fordi at de kan være svære/farlige for børn.

Oppustelige redningsveste skal man selv udløse når man er kommet i vandet, og derfor kræves der også, at det kun er børn der vejer +10 kg der bærer redningsvesten. Dog anbefaler vi her på siden at barnet vejer mindst 30 kg, da vi mener det er sikrest. Derudover skal man også kun købe en oppustelig redningsvest til et barn, hvis man ved, at barnet ikke går i panik, og nemt kan finde ud af at trække i en snor, under maksimalt pres, i iskoldt vand.

 Hvorfor så vælge en oppustelig redningsvest?

Selvom jeg har været lidt kritisk i starten af denne tekst, så er der skam ikke kun negative ting forbundet med en oppustelig redningsvest. Der er også mange positive ting ved en oppustelig redningsvest, og dem skal du ikke snydes for.

  • Behagelig. En oppustelig redningsvest er mere behagelig for dit barn, end en normal redningsvest. En normal redningsvest er oftest tung og svær, at bevæge sig i. En oppustelig redningsvest vejer ikke særlig meget, og er meget let at bevæge sig i.

En oppustelig redningsvest kan virkelig være guld værd for dit barn, da den er meget behagelig at have på. Men du skal være sikker på at dit barn ikke får stress, når dit barn ryger ned i det kolde vand. Barnet skal nemlig selv trække i en snor, så den oppustelig redningsvest, bliver ”oppustet”.

Husk at du også skal købe patroner til den oppustelig redningsvest. Normalt medfølger der et par patroner, som bliver brugt hver gang man udløser redningsvesten. Men det anbefales altid at have ekstra patroner med, ‘hvis uheldet skulle være ude’, flere gange. Derudover kan et lys til din redningsvest også anbefales – specielt til børn.

Comments are closed.